خرید اینترنتی آثار فاخر موسیقی

هیچ محصول در سبد خرید موجود نیست

  • Rachel-Portman-Discography
  • 2004 – The Manchurian Candidate (with David Amram)
  • 2005 – Oliver Twist
  • 2006 – Infamous
  • 2011 – Snow Flower and the Secret Fan
  • 2012 – Bel Ami
  • Rachel-Portman-Discography
  • 2004 – The Manchurian Candidate (with David Amram)
  • 2005 – Oliver Twist
  • 2006 – Infamous
  • 2011 – Snow Flower and the Secret Fan
  • 2012 – Bel Ami

فول آلبوم ریچل پورتمن (Rachel Portman)

2,500 تومان

اطلاعات محصول

 

عنوان : فول آلبوم ریچل پورتمن (Rachel Portman)
هنرمند : Rachel Portman
ژانر : Soundtrack | Score
سال انتشار : 1989 – 2013
تعداد آلبوم : 44
کدک های صوتی : MP3
بیت ریت : 128 – 320 kbps
حجم : 3.93Gb
تعداد دیسک : 1DVD

 

 

اگر بزرگانی چون هانس زیمر، جان ویلیامز ،جری گلداسمیت ، هاوارد شور ، پیتر گابریل و انیو موریکونه را خط بزنیم و برسیم آهنگسازانی که سبک و موسیقی ها خاص خودشان را داشته باشند نظیر زبیگنف پرایزنر، آنجلود بادالامنتی ، کلینت ایستوود ، پاتریک دویل ، الکساندر دسپلت و حتی آرماندآمار بدون هیچ شکی باید در رده های این موسیقیدانان اسمی به نام ریچل پورتمن را هم در کنار این آهنگسازان گذاشت .

ریچل ماری برکلی پورتمن (Rachel Mary Berkeley Portman) در11 دسامبر سال 1960 در غرب ساسکس انگلستان به دنیا آمد. او به عنوان یک آهنگساز زن انگلیسی شناخته شد . پورتمن درسال 1996 دربخش معرفی بهترین موسیقی متن در مراسم اسکار انتخاب شد البته پیش از او هم آهنگسازان زن مثل کارلی سیمون هم برنده جایزه اسکار در بخش فیلم های غیر انگلیسی زبان شده است .

اوتحصیل کرده مدرسه چارتر و دانشکده آکسفورد است . پورتمن اولین نمره های موسیقی هایش را با نامزد شدن برای دریافت جایزه اسکار با موسیقی فیلم های قوانین خانه شراب سیب در سال 1999 و شکلات در سال 2000 رقم زد . او همچنین در ده ها فیلم دیگر هم نمره ها و امتیازات را برای موسیقی فیلم هایش کسب کرده است .

نمونه آهنگ :

Rachel Portman – Minor Swing

 

.

 

لیست آلبوم ها

 

1989 – The Woman In Black
1990 – Life Is Sweet – Elizabeth R. – Palookaville
1991 – Where Angels Fear To Tread
1992 – The Cloning Of Joanna May
1993 – Benny & Joon
1993 – The Joy Luck Club (224)
1994 – Marvins Room (192)
1994 – Only You
1994 – Sirens
1994 – The Road To Wellville
1995 – A Pyromaniacs Love Story
1995 – Feast Of July
1995 – Smoke (with VA)
1995 – To Wong Foo, Thanks For Everything! Julie Newmar
1995 – War of the Buttons
1996 – Emma
1996 – The Adventures of Pinocchio (with VA) (192-320)
1997 – Addicted To Love
1998 – Beloved
1999 – The Cider House Rules
2000 – Chocolat
2000 – The Legend of Bagger Vance
2001 – The Emperors New Clothes
2002 – Harts War
2002 – Nicholas Nickleby
2002 – The Truth About Charlie
2003 – Mona Lisa Smile
2003 – The Human Stain
2004 – The Manchurian Candidate (with David Amram) (192)
2005 – Because Of Winn-Dixie (with VA) (192)
2005 – Oliver Twist
2006 – Infamous
2006 – Miss Potter (with Nigel Westlake)
2006 – The Lake House
2006 – The Singer
2008 – Duchess
2008 – The Sisterhood Of The Traveling Pants 2
2009 – Grey Gardens
2010 – Never Let Me Go
2011 – One Day
2011 – Snow Flower And The Secret Fan
2012 – Bel Ami
2012 – The Vow
2013 – Girl Rising